Pizza de Abobrinha / Zucchini Pizza

Descobri uma receita de pizza de abobrinha que me deixou com água na boca e achei que seria perfeita para postar num sábado nublado – pelo menos por aqui – como este!

A grande diferença desta receita é que a base da pizza é a própria abobrinha, sendo também uma ótima receita  para celíacos.

I´m craving for these zucchini pizzas that I just found out!

I realized that it was the perfect “rainy saturday” post.

The difference bettween this and the other pizzas, is that this one is gluten-free because the zucchini is used as the base.

Ingredientes                                                       
1 abobrinha grande
1/2 xícara de manteiga derretida
3 dentes de alho esmagados                       
1/2 xícara de mussarela ralada                
1/2 lata de molho de tomate
Recheios de seu gosto

Ingredients
1 large zucchini
1/2 cup butter, melted
3 cloves crushed garlic
1/2 cup grated mozzarella cheese
1/2 (14 ounce) can pizza sauce
Fillings of your preference

Modo de Preparo/ Directions

1- Corte a abobrinha em rodelas. Misture a manteiga derretida e o alho esmagado em uma pequena tigela. Deixe descansar.

Slice the Zucchini into thick rounds. Combine the melted butter and crushed garlic in a small bowl. Set aside.

2- Quando sua frigideira ou grelha estiver bem quente, coloque as fatias de abobrinha para grelhar dos dois lados.

Once your grill or frying pan gets really hot, lay your zucchini slices until both sides are equally grilled.

3- Pincele a mistura de manteiga e alho em cada pedaço e deixe cada lado grelhar por mais 3 minutos.

Let cook for three minutes then turn over and brush the butter/garlic mixture on each slice. Cook for three more minutes and turn over again and brush the other side with the garlic and butter.

4- Cubra as fatias com molho de tomate e adicione temperos e recheio de seu gosto, jogando o queijo ralado por cima.
Coloque no forno e deixe assar até o queijo estar derretido.

Cover the slices with pizza sauce and add toppings of your taste, then cover it with cheese and let it cook until the cheese begins to melt.

 

Espero que gostem!!

Hope you enjoy it!

@blogverdica

Nathália

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