Pumpkin Shake

Para me redimir pelo post não feito de ontem, vou colocar aqui e agora, a melhor receita de milkshake já vista!

To redeem myself for yesterday´s undone post, I´m now providing the best ever seen milkshake recipe!

Milkshake de Torta de Abóbora

(Faz dois copos)

Duas xícaras de sorvete de creme

½ xícara de leite

¼ xícara de creme de leite

1 colher de sopa de extrato de baunilha

2/3 xícara de purê de abóbora cozida

½ colher de sopa do mix de temperos (canela, gengibre, cravo, noz moscada, cardamomo)

1/3 xícara de farelo de bolacha de Aveia e Mel

4 colheres de sopa de whisky

Chantilly + granulados coloridos para decorar o copo

Bata tudo no liquidificador até obter uma textura uniforme.

Passe um pouco de chantilly na borda do copo e mergulhe nos granulados, para ficarem grudados.

Coloque o shake e salpique canela por cima. Se quiser, adicione o chantilly e sirva!

Bourbon Pumpkin Pie Milkshakes

makes 2 shakes

2 cups vanilla ice cream

1/2 cup milk

1/4 cup cream or half and half

1 tablespoon vanilla extract

2/3 cup pureed pumpkin

1/2 tablespoon pumpkin pie spice

1/3 cup graham cracker crumbs

2-3 ounces of bourbon

frosting + sprinkles (or cinnamon sugar) for glasses

Add all ingredients to a blender and mix until combined.

Rim glasses with a light coating of frosting then dip in sprinkles.

Pour in shake and sprinkle cinnamon on top. Top with whipped cream if desired. Serve!


Visto no blog How Sweet is This.

Seen at How Sweet is This.

@blogverdica

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s